• Sale!

  Akademski planer

  105,00kn
  Uz SION Akademski planer naučit ćeš:
  • kako unijeti duhovnost u svoje srednjoškolske i fakultetske obaveze
  • kako pravilno postaviti prioritete i odediti ciljeve
  • što su osobne granice i zašto su nam potrebne
  Osim toga, Akademski planer sadrži mjesečni plan za svaki mjesec u godini te tjedni plan za svaki tjedan s rubrikama za ispisivanje ciljeva, obaveza i dnevnih zadaća, ali i tjednih popisa zahvalnosti i ispita savjesti. Planer nije datumiran, tako da ga možeš početi koristiti bilo kada u godini i prilagoditi svojim potrebama. Sadrži molitve i devetnice za rad i učenje, 20 praznih stranica za sve random bilješke, tracker navika i self care upute. Akademski planer dolazi u 4 boje: ljubičastoj, rozoj, zelenoj i plavoj.  
 • Sale!

  Sion Dnevnik molitve pomoći će ti da poradiš na svom duhovnom životu. Svaki dan ćeš moći upisati svoje dnevne molitve, zahvale, razmatranja i ispite savjesti. Ono što bih ja voljela jest da svaki dan napredujemo. Da naših zahvala i molitvi bude više, a grijeha u ispitima savjesti sve manje i manje. Kada se na kraju godine osvrnemo, bit ćemo ponosni na naš napredak i novootkriveni odnos s Bogom. Osim toga, svaki dan imaš upute za čitanje Biblije te ćeš pomoću ovog dnevnika pročitati cijelu Bibliju u godinu dana.

  Priznaj, koliko puta si pokušao/la? Evo ti prilike!

  U Dnevniku su skrivena i 23 poticajna citata koja na kraju godine možeš i izrezati i uokviriti, po želji. Neću ti otkriti sve detalje, ali iz Dnevnika ćeš i naučiti nešto novo o nekim poznatim svetkovinama.

  Nadam se da ćeš uživati koristeći ga!

Naslov

Go to Top