SION dnevnik zahvale – 2021.

70,00kn

Sion Dnevnik molitve pomoći će ti da poradiš na svom duhovnom životu. Svaki dan ćeš moći upisati svoje dnevne molitve, zahvale, razmatranja i ispite savjesti. Ono što bih ja voljela jest da svaki dan napredujemo. Da naših zahvala i molitvi bude više, a grijeha u ispitima savjesti sve manje i manje. Kada se na kraju godine osvrnemo, bit ćemo ponosni na naš napredak i novootkriveni odnos s Bogom. Osim toga, svaki dan imaš upute za čitanje Biblije te ćeš pomoću ovog dnevnika pročitati cijelu Bibliju u godinu dana.

Priznaj, koliko puta si pokušao/la? Evo ti prilike!

U Dnevniku su skrivena i 23 poticajna citata koja na kraju godine možeš i izrezati i uokviriti, po želji. Neću ti otkriti sve detalje, ali iz Dnevnika ćeš i naučiti nešto novo o nekim poznatim svetkovinama.

Nadam se da ćeš uživati koristeći ga!

SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Dnevnik molitve prvi je u nizu proizvoda iz Sionove tvornice. Nastao je u nadi za promjenom životnih navika. Mobitel u prosjeku “provjerimo” 96 puta na dan. Zamislite kada bismo toliko puta dnevno posegnuli za Svetim Pismom!

Sion dnevnik molitve zamišljen je tako da ga aktivno i svakodnevno koristiš, da ga držiš na noćnom ormariću pored Biblije ili ga nosiš sa sobom kamo god kreneš. Zamišljen je na način da te potakne da razmišljaš o stvarima koje često u imaš zdravo za gotovo. Cilj mu je da u 2021. godini pročitaš Sveto pismo od korica do korica, ali i naučiš nešto o vlastitoj vjeri.

Nadam se da ćeš ga s guštom koristiti i da ćemo zajedno rasti u vjeri.

Dodatne informacije

Boja

Pokora, Preporod

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SION dnevnik zahvale – 2021.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Naslov

Go to Top